Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječná omeleta z trouby

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

p-e-t-r-a p-e-t-r-a

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 971 kJ /
1 905 kcal
Bílkoviny103,20 g
Tuky157,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 4,56 g
Sůl11,25 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme pórek, přidáme špenát, trochu opepříme a osolíme. Krok 2: Vejce rozšleháme ve smetaně a trochu osolíme a opepříme. Krok 3: Do koláčové formy rozprostřeme pečící papír, na něj rozložíme směs z pórku a špenátu, poklademe sušenými rajčaty, zasypeme polovinou nastrouhaných sýrů a zalijeme vejci. Krok 4: Na ně nasypeme zbytek sýrů. Krok 5: Vložíme do předehřáté trouby a při teplotě 230 °C pečeme asi 20 minut.

Zveřejněno 11. 12. 2013

Poznámka autorky p-e-t-r-a

Inspirace dle pořadu Co bude dnes k večeři :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječná omeleta z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KBQY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vaječná omeleta z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KBQY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Zkusím si ji udělat, jenže menší a na pánvičce.:-p:-p:-p:-p:-p

Máš to moc hezké:-p:yes:
p.Radek Kašpárek má moc fajn recepty:-*Také k němu chodím občas pro inspiraci:yes:
Podobnou omeletu dělávám,ale na velké pánvici pod pokličkou.Nechce se mi rozehřívat trouba:-8

Tohle by šlo i na crisp talíři v mikrovlnce. Zkusím :yes::yes::yes:

:-p:-p:-p:yes::yes::-K, vyzkouším.:yes:

pekný recept...:yes:

Jo, tohle jo:yes:

Tématické fráze:
vaječná omeleta v troubě, omeleta z trouby, omeleta v troubě, vajecna omeleta z trouby, vaječná omeleta v mikrovlnce, omeleta do trouby, radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty, vaječná omeleta na chleba, vajecna omeleta do trouby, omoleta, vaječná omeleta pečená v troubě, vaječná omeleta z mikrovlnky, omelata v troubě, voječná omeleta v mikrovlné troubě, zapečená vaječná omeleta, omoleta v troubě, vaječná omeleta v mikrovlnné troubě, pecena vajecna omeleta, vaječna omoleta, vaječná omeleta kypřící prášek

Suroviny:
máslo, pórek, špenát listový, rajče sušené v oleji, vejce, smetana ke šlehání, sýr eidam, sýr niva, kypřící prášek

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu