Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 324 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. V kastróli zvaríme 2 dcl vody. Keď začne vrieť, vložíme filety, ohneň stiahneme na minimum a filety necháme len tiahnúť asi 10-15 minút, podľa hrúbky (nesmú vrieť).
Krok 2: Medzitým vymiešame tvaroh s mliekom a soľou, vmiešame strúhaný chren a sekané bylinky. Ak použijeme sušené, dip musí aspoň 30 minút postáť, aby bylinky nasiakli.
Krok 3: Filety vyberieme a uložíme na teplý tanier. Podávame s varenými zemiakmi a dipom.
Zveřejněno 17. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Moje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 4 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 1 hodinou
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 4 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 12 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 13 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 14 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 14 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybí filety recepty,
tvarohovo smetanový dip,
rybí filety s křenem
Suroviny:
ryba mořská,
sůl,
tvaroh jemný,
pažitka,
tymián,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (4)