Obložené chlebíčky s tresčími játry
Obložené chlebíčky s tresčími játry jsou elegantní delikatesou, která spojuje jemnou chuť tresčích jater s čerstvou cibulkou a křupavým pečivem. Tento luxusní pokrm je ideální pro slavnostní příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
Na cca 10 ks
1dávka
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obložené chlebíčky s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ADO
Moje poznámka
Obložené chlebíčky s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ADO
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 32 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 6 hodinami
Tématické fráze:
chlebíčky recepty,
chlebicky,
obložené chlebíčky,
obložené chlebíčky recepty,
chlébíčky z tresčích jater,
játra recepty,
studená kuchyně recepty,
recepty na chlebíčky,
obložený chlebíček,
recept na chlebíčky,
recepty chlebíčky,
chlebicky recept,
chlebíčky s tresčích jater,
recepty na obložené chlebíčky,
chlebíček tresčí játra,
www oblozeny chlebicky,
tresčí chlebíček,
obložené chlebíčky recept,
recept chlebíčky,
jednohubky s tresčími játry
Suroviny:
veka,
máslo,
tresčí játra,
cibulka
Komentáře (12)