Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 322 kJ / 2 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,67 g |
Tuky | 168,02 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 220,79 g |
Postup přípravy
Nespalte si jazyk :)
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Moje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 45 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zapecena cokolada,
zapečená čokoláda recept,
pečená čokoláda,
zapecena cokolada v,
čokoláda j.d.gross,
čokoláda videorecepty,
čokolády j.d.gross,
recept na zapecenou cokoladu,
zapečná čokoláda,
jak se dělá čokoláda video,
zapečená čokoláda video,
zapeceny kolac z čokolády,
zapečená čokoládová pěna recept,
keramické zapékací misky recepty,
čokoládové suflé,
zapeceny moucnik cokoladovy,
zapecena v keramicke misce,
recept zapečená čokoláda,
rýžové suflé,
formicky na sufle keramicke
Suroviny:
čokoláda na vaření,
čokoláda hořká,
máslo,
máslo,
mandle mleté,
mandle mleté,
žloutek,
vejce,
cukr hnědý,
likér,
cukr moučkový
Komentáře (4)
Nejlepší na tom je, že člověk s každým soustem cítí, jak z něj odpadávají přebytečná kila