Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 322 kJ / 2 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,67 g |
| Tuky | 168,02 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 220,79 g |
Postup přípravy
Nespalte si jazyk :)
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Moje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 1 hodinou
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zapecena cokolada,
zapečená čokoláda recept,
pečená čokoláda,
zapecena cokolada v,
čokoláda j.d.gross,
čokoláda videorecepty,
čokolády j.d.gross,
recept na zapecenou cokoladu,
zapečná čokoláda,
jak se dělá čokoláda video,
zapečená čokoláda video,
zapeceny kolac z čokolády,
zapečená čokoládová pěna recept,
keramické zapékací misky recepty,
čokoládové suflé,
zapeceny moucnik cokoladovy,
zapecena v keramicke misce,
recept zapečená čokoláda,
rýžové suflé,
formicky na sufle keramicke
Suroviny:
čokoláda na vaření,
čokoláda hořká,
máslo,
máslo,
mandle mleté,
mandle mleté,
žloutek,
vejce,
cukr hnědý,
likér,
cukr moučkový
Komentáře (5)
Nejlepší na tom je, že člověk s každým soustem cítí, jak z něj odpadávají přebytečná kila