Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 322 kJ / 2 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,67 g |
Tuky | 168,02 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 220,79 g |
Postup přípravy
Nespalte si jazyk :)
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Moje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 6 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 9 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapecena cokolada,
zapečená čokoláda recept,
pečená čokoláda,
zapecena cokolada v,
čokoláda j.d.gross,
čokoláda videorecepty,
čokolády j.d.gross,
recept na zapecenou cokoladu,
zapečná čokoláda,
jak se dělá čokoláda video,
zapečená čokoláda video,
zapeceny kolac z čokolády,
zapečená čokoládová pěna recept,
keramické zapékací misky recepty,
čokoládové suflé,
zapeceny moucnik cokoladovy,
zapecena v keramicke misce,
recept zapečená čokoláda,
rýžové suflé,
formicky na sufle keramicke
Suroviny:
čokoláda na vaření,
čokoláda hořká,
máslo,
máslo,
mandle mleté,
mandle mleté,
žloutek,
vejce,
cukr hnědý,
likér,
cukr moučkový
Komentáře (5)
Nejlepší na tom je, že člověk s každým soustem cítí, jak z něj odpadávají přebytečná kila