Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 322 kJ / 2 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,67 g |
Tuky | 168,02 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 220,79 g |
Postup přípravy
Nespalte si jazyk :)
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Moje poznámka
Zapečená čokoláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAzD
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s dírou
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 14 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 36 minutami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 3 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 3 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 3 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 4 hodinami
Zelná polévka s klobásou
coolbinsz před 4 hodinami
Špagety s mletým vepřovým masem
Tynaja před 4 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Lucie Kuku před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapecena cokolada,
zapečená čokoláda recept,
pečená čokoláda,
zapecena cokolada v,
čokoláda j.d.gross,
čokoláda videorecepty,
čokolády j.d.gross,
recept na zapecenou cokoladu,
zapečná čokoláda,
jak se dělá čokoláda video,
zapečená čokoláda video,
zapeceny kolac z čokolády,
zapečená čokoládová pěna recept,
keramické zapékací misky recepty,
čokoládové suflé,
zapeceny moucnik cokoladovy,
zapecena v keramicke misce,
recept zapečená čokoláda,
rýžové suflé,
formicky na sufle keramicke
Suroviny:
čokoláda na vaření,
čokoláda hořká,
máslo,
máslo,
mandle mleté,
mandle mleté,
žloutek,
vejce,
cukr hnědý,
likér,
cukr moučkový
Komentáře (5)
Nejlepší na tom je, že člověk s každým soustem cítí, jak z něj odpadávají přebytečná kila