Suroviny
Porce: 4 -5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 75,10 g | 
| Tuky | 101,98 g | 
| Vláknina | 38,44 g | 
| Cholesterol | 150 mg | 
| Sodík | 294 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 195,30 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Moje poznámka
					
				
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ladahruskarecepty, 
						
						
							ladahruška, 
						
						
							ladahruška, 
						
						
							wwwladahruska.cz, 
						
						
							ladahruska.cz, 
						
						
							wwwladahruška, 
						
						
							recepty ladahruska, 
						
						
							laddahtruska recept, 
						
						
							lada hruska nebe v puse, 
						
						
							www ladahruska, 
						
						
							koblihy vladi hrušky, 
						
						
							ladahruška-recepty, 
						
						
							ladahruška všechny recepty, 
						
						
							řezy nebe v puse recept, 
						
						
							jak dlouho se vařej brambory, 
						
						
							ladahruška recepty, 
						
						
							wwwlada hruska, 
						
						
							nebe v puse recept, 
						
						
							pečene maso- sedme nebe, 
						
						
							fazolova polifka na sladko recept
						
					
						Suroviny:
						
							žebro hovězí, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							rajče, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kopr čerstvý, 
						
						
							petrželka
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (30)
Casino nás pozvalo na hovězí se zeleninó pré to bude práca na půl hoďky. Sme si řikaly že je chabrus na hlavu vařit minutku v 8 ráno.
Trošku se to protáhlo a do dvánácti sme mu stihly vybílit zásoby červenýho. Zase si z nás udělalo prču – napřed byla k objedu uzená polífka od fčerejška a potom místo teho hovězího se zeleninó byla zeleninová polífka s hovězím masiskem. My máme zuby jak Marfuša tak sme to maso v pohodě rozžvékaly ale casino klelo jak pohan. Fšici sme se zhodli že jako vývar s převládajícó chuťó po paprikách to nemělo chybu! Fakt byla véborná!
Tož tak
Další možnost je, že autor obšvihl i obrázky...
…konečně mě napadlo zagooglit! Většinou je recept prezentován jako POLÉVKA! Zemi původu jsem nedohledal… Možná nás autor jen testuje jak s nepolévkou, tak s Tureckem
A těch v rcp uvedených 40 minut?
Např. v Litvě to vařej 3-4 hodiny! No, asi tam maj větší zimu, nebo nižší tlak vzduchu…
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=lt&...
Jindřiška píše len o teľacích alebo jahňacích rebierkach. Inak je text asi totožný.
evosheek, naozaj si varil hovädzie, nie teľacie mäso?
Jak dlouho se už vaří ? Teda kdy budou fotečky? Ne že to všechno zbaštíte bez focení!
Zapomněl jsem napsat, že brambory jsem preventivně nechal vcelku a po 1 hodině jsem je vylovil, že aby nebyly jak píšete.
No, konečně mě napadlo zagooglit... Fffšechno je jinak