Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 326,20 g |
| Tuky | 14,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 770 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Moje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 44 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 13 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty 24.10.2009,
pivní sýr,
babicovy dobroty recepty 24.10.2009,
babicovy recepty 24.10.2009,
babicovy dobroty dnes 24.10.2009,
co se smradlavym s hermelínem,
sýr na opékání,
úprava pivního sýru,
tepelna+uprava+z+pivniho+syru,
jak vypada pivni syr,
jak upravit romadur,
jak upravit kuřecí zad.čtvrtky,
šlehaný pivní sýr,
pivni syry,
syr co tece,
babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce,
co z pivniho syru,
výborný pivní sýr,
tepelná úprava romaduru,
úprava pivního sýra
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr pivní,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (18)
Zítra mám v plánu udělat šlehané bifteky od druhé Janinky, vše mám nachystané, tak snad budu pohybuschopná...
Hezký večer a děkuji za poslané body
Tento recept jsem vždy dělala jen s hermelínem, pivní sýr byl dnes premiéra. Ale má to velmi kladný dopad na naši kuchyni - přestože mi sýr při opékání na několika místech vytekl, v kuchyni to cítit není a tudíž se přestávám bát tepelné úpravy romaduru, syrečků a jiných milovaných pochutinek.
Až mě přestanou bolet záda a budu mít čas a náladu, vyhledám si všechny "voňavé" recepty zde a poukládám k realizaci...
Díky za body!!