Suroviny
Porce: 12 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 751 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,99 g |
Tuky | 147,95 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 422,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cheesecake z domácí lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgn5
Moje poznámka
Cheesecake z domácí lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgn5
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
cheesecake recept,
cheesecake z lučiny,
domácí cheescake,
pečeme z lučiny,
muffiny z lučiny,
dezert z luciny,
recept na cheesecake,
chesekate,
recept cheesecake,
cheesecake,
recept na domácí lučinu od hrušky,
cheesecake s lučinou,
dezerty z lučiny,
cheesecake lučina,
lučina recepty,
cheescake domácí,
recepty,
zakusky z luciny,
peceme s lucinou,
cheescake z luciny
Suroviny:
jogurt holandia,
sušenky,
máslo,
limetka,
cukr moučkový,
salko,
vejce
Komentáře (12)
Připravoval jsem ho pro přítelkyni k narozeninám přesně dle postupu a vyplatilo se. Sušenek jsem dal o trošku víc a dort vytáhnul i do stran (je to hezčí).
Lučinu byla přichystána den a půl dopředu jak jste radila. Cheesecake chladnul v pootevřené troubě do rána (pekl jsem ho ve dvě hodiny v noci). Prostě paráda. Chuťově naprosto senzační. 10/10
Akorát zdobení došlo změny. Dvě zakysanky a lžíce moučkového cukru - touto směsí jsem cheesecake potřel i po stranách. Nahoru místo svíček přesný počet vlašských ořechů (čtvrtky) obalené v domácím karamelu.
Senzace!!!