Fofr zelňačka
Máte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a zasytí během pár minut.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 0,42 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlqA
Moje poznámka
Fofr zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlqA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 44 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zelnačka ládi hrušky,
z čeho se vyrabělo magi,
polévka hábovice,
zelňačka z hlávkového zelí,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
recepty zelnačka,
habovice-polévka,
láďa hruška zelnacka,
hábovice,
recepty ládi hrušky zelnacka,
recepty ládi hrušky fofr dort,
recept zelnacka,
recepty ládi hrušky polevka zelńačka,
zelňačka podle ládi hrušky,
hábovice recept,
fofr dort ládi hrušky,
zelńačka-recepty,
magikostka,
zelňačka top recepty od hrusky,
z čeho je magi
Suroviny:
brambory,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
klobása,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
bujón
Komentáře (12)
Pokud se jedná o zelí kyselé, tak se v něm brambory nikdy neuvaří, zůstanou polotvrdé. Masox se dávat nemusí stačí sůl a magi. Chuť dodá klobáska.
A v tom je rcp rafinovaný... Taky jsem na to málem skočil...
V rcp ale nestojí psáno o jaké zelí se jedná
Podle obrázku to vypadá, že bylo vařeno z hlávkového zelí a pak je to OK, ale já bych v závěru ještě okyselil, protože jinak, bez octa, je to taková ochuzená, klobásou vylepšená, Hábovice - jak se u nás říká...