Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 922 kJ / 5 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,91 g |
Tuky | 283,47 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 2,21 g |
Sodík | 811 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 563,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s čokoládovým krémem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMjv
Moje poznámka
Dort s čokoládovým krémem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMjv
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 18 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 31 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 51 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 54 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 58 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 5 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
fondán dr. oetker diskuze,
pařížský dort s višněmi,
fondán dr.oetker diskuze,
dort s krémem oetker,
krem s visnemi,
fondán dr. oetker,
dort s višňovou marmeládou,
čokoládový dort s višněmi a pařížským krémem,
dorty s cokoladovym kremem,
fondán oetker-diskuse,
fondán dr oetker,
kakaový dort s pařížským krémem a s višněmi,
dort s pařížským krémem a s višněmi,
fondán dr. oetker postup,
rychli dort s krémem,
cokoladovy dort dr.eckrer,
dort s.cokoladovym kremem,
řezy s cokoladovým kremem a višněmi,
dr.oetker čokoládový dort,
dort s krémem dr oetker
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka hladká,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
čokoláda hořká,
marmeláda višňová,
fondán
Komentáře (4)
Příště to zkus raději bez blesku a bude ještě hezčí. A když to fotíš večer, tak zkus jít dál a přitáhnout si to. Světlo blesku nebude tak ostré.
Taky moc chválím, že to není jen foto, ale i recept, že pro tebe nebyl problém jej napsat