Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 922 kJ / 5 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,91 g |
| Tuky | 283,47 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 2,21 g |
| Sodík | 811 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 563,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s čokoládovým krémem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMjv
Moje poznámka
Dort s čokoládovým krémem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMjv
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 6 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 22 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 3 hodinami
Tématické fráze:
fondán dr. oetker diskuze,
pařížský dort s višněmi,
fondán dr.oetker diskuze,
dort s krémem oetker,
krem s visnemi,
fondán dr. oetker,
dort s višňovou marmeládou,
čokoládový dort s višněmi a pařížským krémem,
dorty s cokoladovym kremem,
fondán oetker-diskuse,
fondán dr oetker,
kakaový dort s pařížským krémem a s višněmi,
dort s pařížským krémem a s višněmi,
fondán dr. oetker postup,
rychli dort s krémem,
cokoladovy dort dr.eckrer,
dort s.cokoladovym kremem,
řezy s cokoladovým kremem a višněmi,
dr.oetker čokoládový dort,
dort s krémem dr oetker
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka hladká,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
čokoláda hořká,
marmeláda višňová,
fondán
Komentáře (4)
Příště to zkus raději bez blesku a bude ještě hezčí. A když to fotíš večer, tak zkus jít dál a přitáhnout si to. Světlo blesku nebude tak ostré.
Taky moc chválím, že to není jen foto, ale i recept, že pro tebe nebyl problém jej napsat