Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí nudličky s ananasem

Ananas se často v kuchyni používá, neboť masové pokrmy se díky ananasu stávají daleko vláčnější a měkčí. Společně s kuřecím masem dobře chuťově ladí a nám jen zbývá si pochutnat.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Snadný

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 934 kJ /
1 418 kcal
Bílkoviny143,16 g
Tuky47,76 g
Vláknina9,14 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,94 g
Sacharidy100,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky smícháme s lžící škrobové moučky, solí a pepřem. Krok 2: Na woku rozehřejeme olej a nudličky prudce osmahneme. Odstavíme a přidáme zázvor, kari, ananas nakrájený na kousky zamícháme a necháme přikryté 5 minut odležet. Krok 3: Vodu smícháme se sojovou omáčkou, ananasovou šťávou, ve které rozmícháme zbytek škrobové moučky. Krok 4: Nalijeme na maso a znovu pánev postavíme na plotnu a ještě 5 minut vše osmahneme.

Zveřejněno 11. 1. 2011

Poznámka autorky lemarti

Dnes jsem poprvé vyzkoušela Tefal actifry a musím uznat je to strašně rychlé vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO03

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO03

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc nam chutnala tato rychlovka :) podavala sem s ryzi :) :-K

Úkol zněl jasně-uvařit něco s ananasem :-) Přidala jsem skoro celou šťávu z ananasu a o to méně vody, aby to bylo víc na sladko a super. Díky za recept, přítel byl spokojen ;-):yes:

Opravdu skvěle jídlo, budu určitě dělat znovu

S hranolky taky mňamka, akorát jsem dala celý kompot ananasu a skleničku vody a vynechala jsem zázvor, zrovna nebyl doma :) a s hranolkama :)

Je to výborný recept, moc jsme si pochutnali a dnes ho budu dělat znovu. Rodina si ho vyžádala :-)) Jinak ten škrob nerozdělávám ve vodě ale v té šťávy z kompotu a je to taky moc dobré.:yes:

Jdu na to a už teď se olizuji ;-)

já dělám to samé, ale místo ananasu dávam broskve :-)

Teda už zase dobrý receptík na maso s ovocem.Jsem na tom stejně jako Ivana79,já si dám a zbytek rodiny ne.Udělám si to jen pro sebe a zbytek se bude mlsně olyzovat :-)):-Uvařím jim něco jiného???;-)

mňam +:yes:

chocolate 11. 1. 2011 16:23
Ovoce v kombinaci s masem máme moc rádi, už vím, co dnes večer ukuchtím.K tomu jasmínovou rýži:-p.

Takové a jim podobné dobrůtky mám ráda:-p+7:yes:

Urobila by som si to aj zajtra,len škoda,ze ostatní členovia rodiny to moc nemusia:-//Fotka je moc lákavá:-p:-*:yes:

Lami, podobně dělám a je to dobrůtka, máš jasně 3.bod:yes:

Leni - to je dobrota, dělám velmi podobně - chuťově skvělé:yes::-D

Tématické fráze:
kuřecí nudličky na kari s ananasem, kuřecí s ananasem, kureci prsicka s ananasem, kuřecí prsíčka na nudličky recepty, vepřove nudličky s ananasem, kureci maso s ananasem, kuře s ananasem, kuřecí na ananasu, kuřecí maso na kari s ananasem, kuřecí nudličky, kuře na ananasu, kuřeci s s ananasem, kureci kousky s ananasem, kuřecí prsa s ananasem, kuřecí směs s ananasem, kuřecí s ananasem recept, maso s ananasem, kuřecí maso na ananasu, recepty s ananasem, kuřecí prsíčka recepty nudličky

Suroviny:
prsa kuřecí, ananas, omáčka sojová, šťáva ananasová, moučka škrobová, olej řepkový, zázvor, koření kari, voda, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu