Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika pečená s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvNQ
Moje poznámka
Štika pečená s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvNQ
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 6 minutami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 54 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 3 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 14 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika nejlepší recept,
stika recept,
pečená štika na másle,
recept pečená štika,
recept na pečenou štiku,
nejlepší recept na štiku,
pecena stika recept,
úprava štiky,
nejlepší recepty na štiku,
pečená štika recepty,
jak upravit stiku,
štíka recepty,
štika pečená,
recept na štiku top recepty,
recepty ze štiky,
recept štika,
recept na štiku,
recepty pečená štika,
mořská štika hejk recepty
Suroviny:
štika,
sůl,
kmín celý,
petrželka hladkolistá,
šalvěj čerstvá,
saturejka,
tymián čerstvý,
víno bílé,
máslo
Komentáře (24)
Děkuju všem za milé komentáře
To je tu úplne samozrejmé.
Některé baby jsou všechny stejné
My se s paní casinovou doplňujeme... Jí ještě, zaplať pámbů, nedošlo oč se ochuzuje, když ty vypečené rybí kožuchy lifruje na můj talíř