Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 462 kJ / 4 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,68 g |
Tuky | 228,44 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 832 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 486,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřbarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLwr
Moje poznámka
Čtyřbarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLwr
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
nejnovější a nej moučníky a řezy recepty,
čtyřbarevný koláč,
čtyřbarevný koláč recept,
čtyřbarevné recept,
top recepty rezy,
ctyrbarevné cukroví,
vtyrbarevnÿ kolác,
čtyřbarevné moučníky,
čtyřbarevný řez,
čtyřbarevné řezy s ovocem,
při jaké teploťe vařit pudink,
řezy čtyřbarevné
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink malinový,
mléko,
cukr,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (4)
Neřešte, prosím, jak peče MOJE trouba!
Napište do rcp při jaké teplotě a jak dlouho pečete vy. Já už si to přeberu a nějak se s tím popasuju :)