Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 462 kJ / 4 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,68 g |
Tuky | 228,44 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 832 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 486,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřbarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLwr
Moje poznámka
Čtyřbarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLwr
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
nejnovější a nej moučníky a řezy recepty,
čtyřbarevný koláč,
čtyřbarevný koláč recept,
čtyřbarevné recept,
top recepty rezy,
ctyrbarevné cukroví,
vtyrbarevnÿ kolác,
čtyřbarevné moučníky,
čtyřbarevný řez,
čtyřbarevné řezy s ovocem,
při jaké teploťe vařit pudink,
řezy čtyřbarevné
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink malinový,
mléko,
cukr,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (3)
Neřešte, prosím, jak peče MOJE trouba!
Napište do rcp při jaké teplotě a jak dlouho pečete vy. Já už si to přeberu a nějak se s tím popasuju :)