Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 686 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,67 g |
Tuky | 51,47 g |
Vláknina | 40,36 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m63r
Moje poznámka
Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m63r
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 17 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 3 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 4 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 6 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 8 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 9 hodinami
Tématické fráze:
veloute cockovy,
krem z cervene cocky,
recepty dobrů chuť,
cockove velute,
salát z červené čočky k masu,
cockovy velout,
dalat z cervene cocky s kuřecím masem,
salát z červené čočky s kuřecím masem recept,
kuřecí veluté,
recept cockovy krem z cervenej cocky,
kuřecí veleute,
velouté recept
Suroviny:
čočka červená,
prsa kuřecí,
mléko kokosové,
máslo,
olej,
cibule,
koriandr čerstvý,
koření kari,
sůl
Komentáře (3)