Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 494 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,00 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika na slanině se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnnJ
Moje poznámka
Štika na slanině se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnnJ
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 3 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
štika recepty,
recept na štiku,
recepty na štiku,
recepty štika,
recept štika,
příprava štiky,
štika recept,
nejlepší recept na štiku,
recept na štiku top recepty,
recepty ze štiky,
štika obecná recepty,
recepty ryby štika,
štika,
jak udělat štiku,
rybí recepty štika,
jak upéct štiku,
kuchařské recepty štika,
recept na pripravu stiky,
recepty na přípravu štiky,
recepty z ryb štika
Suroviny:
štika,
slanina,
zázvor,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín celý,
olej olivový,
máslo
Komentáře (18)
Nejsem "rybový", ale dostal jsem kus štiky a pátral jsem, copak s ní...
Váš recept je NAPROSTO úžasný!!!!