Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot, která moučník chuťově obohatí, ale také nádherně provoní.
Suroviny pro 1 plech
velikost plechu přibližně 32x42 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 804 kJ / 3 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| Tuky | 45,87 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřejeme troubu na 180 °C. Margot nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ostatní suroviny a umícháme těsto.
Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při 180 °C přibližně 25-30 minut. Zda je upečeno, vyzkoušíme špejlí, zapíchneme do těsta a po vytažení musí být suchá.
Krok 3: Po zchladnutí polijeme oblíbenou čokoládovou polevou.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Moje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Nejnovější recepty
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 5 minutami
Mrkvová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 3 hodinami
Vínové cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placky se škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 13 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 39 minutami
Kachna bez práce
Zaneta34 před 42 minutami
Hamburgerové bulky
Zelnak před 2 hodinami
Pomalá kachna
dalibor57 před 3 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 14 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 14 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 17 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 17 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 17 hodinami
Tématické fráze:
margot rezy,
rezy margot,
řezy z tyčinky margot,
margot buchta,
výborné řezy,
buchta margot,
margot rezy recept,
recept na kokosové řezy margot,
buchta z tyčinky margot,
výborné moučníky a řezy recepty,
rychlé řezy,
buchta z margotky,
rychla margot buchta recept,
rychlé výborné moučníky,
kokosové řezy,
margotkové řezy,
řezy z margotky,
vyborna margot buchta,
buchta s tyčinkou margot,
řez margot
Suroviny:
tyčinky,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
mléko,
smetana ke šlehání,
vejce,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
poleva čokoládová
Komentáře (33)
Takže fakt nevím, o co ti jde.
Souhlas s Magdalenkou, asi dřív dělali jen ten kokosový druh, já ho neznala, teď jich dělaj víc, taky to neznám,soja atd.. ale to už jsem psala, tak o co ti jde? tímto končím, Howgh.
http://www.bio-life.cz/clanky/rizikove-potraviny/m...
Ale pokud jsou kokosové, tak to napravím, neb kokos můžu
Petruš, tak nejen kokosové, u nás mají s rozinkama, rumovým aroma a ještě jeden druh, složení je ale jiné. Ty kokosové jsou fakt jen ty potažené čokoládou. Takže by to chtělo opravit v surovinách