Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,06 g |
Tuky | 1,75 g |
Vláknina | 15,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 45,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stehýnka v pikantní zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll7v
Moje poznámka
Stehýnka v pikantní zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll7v
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 14 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 14 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 10 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 11 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 11 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 12 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 13 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 14 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 14 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 15 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 15 hodinami
Tématické fráze:
čili vločky,
stehýnka na zelenině,
koření čili vločky,
pikantni stehynka,
maso na pikantni zelenine,
recept na pikantni kuře na zelenine,
kureci stehinka na zampionech a zelenine,
recepty na pikantní stehna
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
olivy černé bez pecky,
protlak rajčatový,
koření chilli tekuté,
česnek,
slanina anglická,
koření grilovací,
vločky chilli,
sůl,
vývar
Komentáře (8)