Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,58 g |
Tuky | 18,72 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, opečeme po obou stranách tresku, kterou si osolíme a opepříme. Hotovou tresku naskládáme do máslem vymazaného pekáče a vložíme do předehřáté trouby.
Krok 2: Na pánev k cibuli přidáme žampiony a podusíme. Přidáme kečup a hořčici, dle chuti ještě dosolíme, provaříme a přelijeme tresku, necháme ještě asi 15 minut zapékat v troubě. Jako příloha se nejlépe hodí rýže.
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLEl
Moje poznámka
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLEl
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 10 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 11 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 1 hodinou
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 7 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 8 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 9 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 9 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 10 hodinami
Tématické fráze:
aljašská treska zapečená se sýrem,
aljašská treska recept,
recept na filety z aljašské tresky,
aljašská treska recepty,
aljašska treska,
aljašská treska filety recepty,
zapečená aljašská treska recepty,
aljašská treska v troubě,
recepty na aljašskou tresku,
filety z aljašské tresky na másle,
recept na aljašskou tresku,
treska recept,
filety z aljašské tresky recepty,
aljašská treska pečená v troubě,
treska s kečupem recept,
treska v omacce,
treska s ryzi,
aljašská treska pečená,
aljašská kuchyně,
treska zapečená s hořčicí a kečupem
Suroviny:
treska aljašská,
žampióny,
cibule,
olej,
máslo,
kečup sladký,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Jen bych možna přidala pár lístků čerstvých bylinek (rozmarýn, bazalka...)