Suroviny
Porce: 5-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,68 g |
Tuky | 31,06 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 73,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Moje poznámka
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
fetuciny,
domácí výrobky z rajčat,
domaci rajcatova omacka,
domácí omáčka z rajčat,
domácí rajčatový protlak,
fettuccine recept,
fettuccine testo,
fetucinne,
těsto na fettuccine,
domácí rajčatové omáčky,
těsto na fetuçiny,
recept fetučiny,
omáčka na těstoviny domácí výroba,
co je to fettuccine,
recept na domácí rajčatový protlak mixer,
recept na domácí fazole v rajčatové omáčce,
domácí výroba chilli omáčky,
fetucviny,
domácí fetuccuny,
omáčka na fetuciny recept
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
protlak rajčatový,
maso mleté,
chilli paprika čerstvá,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (18)
Na sníh mám takový plochý rovný nástavec, nejen na sníh, ale i na rozetření třeba žloutků do hladka. I když tam je pak ještě podobný nástavec s otvůrky na napěnění, ale to jde pomaleji.
Máš pravdu, že záleží na výrobci, jak si to pojmenuje, jenže právě, pak si to zafixuješ podle svého.
Je pravda,že v dnešní době je hodně druhů mixérů a robotů,ale já být začátečník ve vaření,asi bych také použila ten obyčejný mixér
Bylo by fajn,kdyby autorka rcp raději ten mixér přepsala
Jinak recept,jako takový se mi líbí