Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 092 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 240,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme kvásek a smícháme s ostatními surovinami.
Krok 2: Necháme 1 hodinu kynout, pak uděláme malé bochánky a necháme ještě 15 minut kynout.
Krok 3: Poté rukama každá bochánek vytáhneme do stran a smažíme z obou stran ve fritéze.
Krok 4: Hotové dáme na ubrousek. Rozetřeme česnek, smícháme ho s olivovým olejem a mašlovačkou langoše potřeme, posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
Zveřejněno 30. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq0B
Moje poznámka
Langoše III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq0B
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 10 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 40 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
langoše z polohrubé mouky,
recept na langoše,
langoše s polohrubé mouky,
langoše z hrubé mouky,
plněné langoše,
langoše polohrubá mouka,
langose bez brambor,
plněný langoš,
langoše z vařených brambor,
langoše plnene,
jablečné langoše,
langoše v domácí pekárně,
langoš,
langose z brambor,
recept langoše,
langoše,
langoše ostrava,
langose polohruba,
top recepty ružena musilova,
langoše s vařeného bramboru
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
sůl,
mléko,
brambory
Komentáře (1)