Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
Krok 3: Smažíme po obou stranách dozlatova.
Krok 4: Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Moje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 10 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
vykoštění pstruha,
pstruh recepty,
recept pstruh,
recepty ryby,
holandský pstruh,
smažený pstruh,
holandský pstruh recept,
pstruh,
vykoštění ryby,
vykošťování pstruha,
jak dlouho smažit pstruha,
pstruh recept,
ryba po italsku,
recept na pstruha,
holandský pstruh recepty,
jak vykostit lososa,
jak vykostit pstruha,
recepty pstruh,
jak dlouho smažit lososa,
vykoštění lososa
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka,
pepř,
vejce,
voda,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (6)