Filé po italsku

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 0 názorů

21

Suroviny

1,5 brambor
4 ks rybího filé
2 rajčata
2 čerstvé papriky
3–4 žampiony
100 g anglické slaniny
sůl
bazalka
olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plech si pokapeme olejem. Každou porci filé si osolíme a zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory si oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme.

  2. Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou.

  3. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme. Trošku podlijeme vodou a pečeme do latova na 250°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filé po italsku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo