Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé po italsku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 791 kJ /
2 101 kcal
Bílkoviny38,48 g
Tuky86,94 g
Vláknina39,72 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,00 g
Sacharidy271,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme, zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu.
Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Krok 2: Rajčata spaříme vařící vodou a oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky a dáme na brambory, osolíme a okořeníme bazalkou. Krok 3: Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony, osolíme.
Trošku podlijeme vodou a pečeme dozlatova na 250 °C.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GEL

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GEL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí filé po italsku, přírodní filé, ryba po italsku, file, losos po italsku, losos filé recept, rybí filé po po italsku, recept+losos, filé na bazalce, losos filé, filé z lososa, přírodní filé s bramborem, přírodní rybí filé, přírodní filé recept, recepty file, rybí filé po lázeňsku - recepty, fillé na bazalce, filé s bazalkou, losos filé recepty, přírodní filety

Suroviny:
brambory, filet rybí, rajče, paprika čerstvá červená, žampióny, slanina anglická, sůl, bazalka čerstvá, olej

Přidat fotografie receptu