

Pstruh po Italsku
Suroviny
- Na osobu:
- 1 menší pstruh
- sůl
- lžíce mouky
- pepř
- 1 vejce
- lžíce vody
- strouhanka
- 1 lžíce strouhaného sýra
- olej na smažení
- kousek másla
Postup přípravy receptu
Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku.
Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
Smažíme po obou stranách dozlatova.
Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pstruh po Italsku
-
Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko
-
Je mi strašně líto, že nemůžu smažit a vlastně ani žádnou mouku
a fakt nevím, jak jinak bych to udělala. Pstruha mám v mrazáku.
Ale jinak
-
Rychléa dobré, mně to trvalo celkem cca půl hodiny(ale měla jsem už naporcovaného pstruha),z toho smažení asi 10 min?
-
tak dnes byl k obědu, manželovi moc chutnal, já si ještě musím zvyknout - ryby mi moc nechutnají, ale doufám, že si je oblíbím. Nejhorší pro mě bylo vykoštění, hlavu a ploutve jsem dala pryč, a trochu jsem ho naporcovala, tak nějak se mi tím vykošťováním naporcoval sám.
Ale chválím.
-
Dělala jsem ho vcelku, nepůleného. Měla jsem strach, že "kabátek" na kůži nebude držet, ale
-
jak dlouho tahle uprava trvááá prosím