Pstruh po Italsku

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 6 názorů

43

Suroviny

Na osobu:
1 menší pstruh
sůl
lžíce mouky
pepř
1 vejce
lžíce vody
strouhanka
1 lžíce strouhaného sýra
olej na smažení
kousek másla
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku.

  2. Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

  3. Smažíme po obou stranách dozlatova.

  4. Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh po Italsku

  • Evik a Tonda Evik a Tonda(neregistrovaná)

    Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko:-D

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Je mi strašně líto, že nemůžu smažit a vlastně ani žádnou mouku:-( a fakt nevím, jak jinak bych to udělala. Pstruha mám v mrazáku.:-( Ale jinak :yes:

    Odpovědět

  • magla magla(neregistrovaná)

    Rychléa dobré, mně to trvalo celkem cca půl hodiny(ale měla jsem už naporcovaného pstruha),z toho smažení asi 10 min? ;-)

    Odpovědět

  • marunda marunda

    tak dnes byl k obědu, manželovi moc chutnal, já si ještě musím zvyknout - ryby mi moc nechutnají, ale doufám, že si je oblíbím. Nejhorší pro mě bylo vykoštění, hlavu a ploutve jsem dala pryč, a trochu jsem ho naporcovala, tak nějak se mi tím vykošťováním naporcoval sám.:-)) Ale chválím.:yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Dělala jsem ho vcelku, nepůleného. Měla jsem strach, že "kabátek" na kůži nebude držet, ale:yes:

    Odpovědět

  • zuzka zuzka(neregistrovaná)

    jak dlouho tahle uprava trvááá prosím;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vykoštění pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty ryby holandský pstruh smažený pstruh holandský pstruh recept pstruh vykoštění ryby vykošťování pstruha jak dlouho smažit pstruha pstruh recept jak vykostit lososa recept na pstruha holandský pstruh recepty jak vykostit pstruha ryba po italsku recepty pstruh jak dlouho smažit lososa vykoštění lososa

Zapomněl/a jsem heslo