Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 599 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 9,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 1,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Moje poznámka
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Nejnovější recepty
Jáhlová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční piškotová vajíčka zdobená čokoládou a marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Karamelová lízátka pro koledníky
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vajíčka s marcipánem
Přidáno před 18 hodinami
Škvarková pomazánka s ředkvičkami
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční lízátka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
Eonymus před 4 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
Neregistrovaný před 5 minutami
Kuřecí nebo masové placičky
Neregistrovaný před 11 minutami
Cukrářské piškoty
Neregistrovaný před 12 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Neregistrovaný před 13 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lollina před 14 minutami
Svíčková na smetaně
Neregistrovaný před 22 minutami
Ořechovo-jablečný dort s polevou
Neregistrovaný před 25 minutami
Špagety s Bolognese omáčkou
Neregistrovaný před 26 minutami
Bublanina s kompotovaným ovocem - dýně nebo broskve
Neregistrovaný před 28 minutami
Tématické fráze:
vykoštění pstruha,
pstruh recepty,
recept pstruh,
recepty ryby,
holandský pstruh,
smažený pstruh,
holandský pstruh recept,
pstruh,
vykoštění ryby,
vykošťování pstruha,
jak dlouho smažit pstruha,
pstruh recept,
ryba po italsku,
recept na pstruha,
holandský pstruh recepty,
jak vykostit lososa,
jak vykostit pstruha,
recepty pstruh,
jak dlouho smažit lososa,
vykoštění lososa
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka,
pepř,
vejce,
voda,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
olej,
máslo
Komentáře (6)