Pstruh po Italsku

www.toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 6 názorů

43

Suroviny

Na osobu:
1 menší pstruh
sůl
lžíce mouky
pepř
1 vejce
lžíce vody
strouhanka
1 lžíce strouhaného sýra
olej na smažení
kousek másla
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a rozdělíme na půlku.

  2. Osolíme, opepříme a obalíme ve strouhaném sýru, mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

  3. Smažíme po obou stranách dozlatova.

  4. Na talíři zakápneme citrónovou šťávou a na každý dáme lupínek másla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh po Italsku

  • Evik a Tonda Evik a Tonda(neregistrovaná)

    Ještě jsem to nezkusila,ale vim že mi to bude chutnat.Ostatně já sním všecko:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Je mi strašně líto, že nemůžu smažit a vlastně ani žádnou mouku:-( a fakt nevím, jak jinak bych to udělala. Pstruha mám v mrazáku.:-( Ale jinak :yes:

    Odpovědět

  • magla magla(neregistrovaná)

    Rychléa dobré, mně to trvalo celkem cca půl hodiny(ale měla jsem už naporcovaného pstruha),z toho smažení asi 10 min? ;-)

    Odpovědět

  • marunda marunda

    tak dnes byl k obědu, manželovi moc chutnal, já si ještě musím zvyknout - ryby mi moc nechutnají, ale doufám, že si je oblíbím. Nejhorší pro mě bylo vykoštění, hlavu a ploutve jsem dala pryč, a trochu jsem ho naporcovala, tak nějak se mi tím vykošťováním naporcoval sám.:-)) Ale chválím.:yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Dělala jsem ho vcelku, nepůleného. Měla jsem strach, že "kabátek" na kůži nebude držet, ale:yes:

    Odpovědět

  • zuzka zuzka(neregistrovaná)

    jak dlouho tahle uprava trvááá prosím;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo