Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,00 g |
Tuky | 37,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Moje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 32 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 7 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 31 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 39 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 51 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 56 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Tématické fráze:
růžičkový kel,
eintopf,
řůžičková kapusta,
kelové kapusticky,
ruzickovy kel recept,
eintopf recept,
růžičkový kel recepty,
super nákladané kapie,
recepty růžičková kapusta,klobása,
recepty polévka růžičkový kel,
recepty na eintopf,
recept na kel s s klobásou,
aintopf z kapustiček,
eintopf s ruzickovou kapustou,
eintopf recepty,
masel topf,
recept ružickovy kel,
kel eintopf,
recept na ružičkový kel,
růžičková kapusta eintopf
Suroviny:
kapusta růžičková,
brambory,
klobása uzená,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
bujón,
maggi,
máslo
Komentáře (13)
S klobáskou jsem přidala trochu nakrájené opečené
anglické slaniny a bujon ani žádné jiné polévkové koření
jsem nepřidávala. Přesto je výborná a pikantní.
Uvidím co na to řekne manžel,až přijde z práce...
Voľakde som čítala, že treba ružičky na cca 3 min hodiť do vody, zliať vodu, potom variť ďalej, že potom nie sú nahorklé...viete o tom niečo? (sú vlastne nahorklé?)