Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 585 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,71 g |
Tuky | 129,84 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Příloha: opečené nebo smažené brambory.
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná se šunkou a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R69R
Moje poznámka
Roštěná se šunkou a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R69R
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 21 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 27 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 58 minutami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
roštěná minutka,
roštěná,
roštěná na roštu,
roštěná jako minutka,
minutka z roštěné,
telecí roštěná,
biftek z roštěné,
minutky z roštěné,
rostena na minutku,
biftek z roštěnky,
roštěná minutky,
rostena recept minutka,
roštěná na roštu recept,
roštěná v pekáči,
minutka roštěná,
roštěná minutka recept,
roštěna recept,
telecí roštěnka,
dietní roštěná,
biftek z rostene recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
tuk,
máslo,
šunka,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
nať petrželová,
pepř
Komentáře (6)