Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 585 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,71 g |
Tuky | 129,84 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 3,36 g |
Postup přípravy
Příloha: opečené nebo smažené brambory.
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná se šunkou a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R69R
Moje poznámka
Roštěná se šunkou a vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R69R
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 5 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 6 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 6 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 6 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 6 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 6 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 7 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 8 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 8 hodinami
Tématické fráze:
roštěná minutka,
roštěná,
roštěná na roštu,
roštěná jako minutka,
minutka z roštěné,
telecí roštěná,
biftek z roštěné,
minutky z roštěné,
rostena na minutku,
biftek z roštěnky,
roštěná minutky,
rostena recept minutka,
roštěná na roštu recept,
roštěná v pekáči,
minutka roštěná,
roštěná minutka recept,
roštěna recept,
telecí roštěnka,
dietní roštěná,
biftek z rostene recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
tuk,
máslo,
šunka,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
nať petrželová,
pepř
Komentáře (6)