Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 627 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,00 g |
Tuky | 37,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Moje poznámka
Růžičkový eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Q9g
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 15 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 37 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
růžičkový kel,
eintopf,
řůžičková kapusta,
kelové kapusticky,
ruzickovy kel recept,
eintopf recept,
růžičkový kel recepty,
super nákladané kapie,
recepty růžičková kapusta,klobása,
recepty polévka růžičkový kel,
recepty na eintopf,
recept na kel s s klobásou,
aintopf z kapustiček,
eintopf s ruzickovou kapustou,
eintopf recepty,
masel topf,
recept ružickovy kel,
kel eintopf,
recept na ružičkový kel,
růžičková kapusta eintopf
Suroviny:
kapusta růžičková,
brambory,
klobása uzená,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
bujón,
maggi,
máslo
Komentáře (13)
S klobáskou jsem přidala trochu nakrájené opečené
anglické slaniny a bujon ani žádné jiné polévkové koření
jsem nepřidávala. Přesto je výborná a pikantní.
Uvidím co na to řekne manžel,až přijde z práce...
Voľakde som čítala, že treba ružičky na cca 3 min hodiť do vody, zliať vodu, potom variť ďalej, že potom nie sú nahorklé...viete o tom niečo? (sú vlastne nahorklé?)