Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z rybiček, tvarohu a camemebertu

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Porce: 15 min.

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie233 kJ /
56 kcal
Bílkoviny1,82 g
Tuky0,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh se sýrem a rybičkami rozmícháme, rozšleháme do hladka (lze i v mixéru, já použila jen vidličku). Přidáme cibuli nadrobno nakrájenou, chilli papričku a prolisované stroužky česneku. Krok 2: Opatrně přidáváme koření, libeček a bazalku dle naší chuti a dochutíme citrónem. Krok 3: Chuť není přehnaně pálivá, jen pikantnější.

Zveřejněno 12. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5AY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5AY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Špagetko, pěkný receptík pro nastávající horký týden. Nemusíme se pořá jenom potit u plotny no ne? Hezká fotka.:yes:+

Tématické fráze:
pomazánky z tvarohu, tvarohová pomazánka s rybičkami, zdravé pomazanky, recepty na pomazánky z tvarohu, pomazánka z tvarohu, recepty z tvarohu, rybí pomazánka s tvarohem, tvaroh pomazánka, pomazánka z rybyček, tvarohové pomazánky s rybičkami, pomazanky tvaroh, pomazánky z tvarohu recepty, pomazanky s tvarohu, pomazánka tvaroh, tvarohová pomazánka s rybičkama, rybičky s tvarohem, tvarohová pomazánka z rybiček, pomazánka tvaroh rybičky, tvaroh pomazanky, tvarohová rybí pomazánka

Suroviny:
sardinky, tvaroh nízkotučný, sýr camembert, chilli, cibule, česnek, pepř bílý, sůl, koriandr sušený, tymián, paprika sušená sladká, rozmarýn, koření hřebíček, libeček, bazalka čerstvá, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu