Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 161 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 7,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVoG
Moje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVoG
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
pórkový krém,
pórkový krém recept,
polévka pórkový krém,
pórkový krémy,
porkovy krém polévka,
porkoví krém,
recept porkový krém,
recept na porkovy krem,
porkový krém,
s kuchařem u plotny recepty,
podkovy krem,
recepty porkový krém,
porkovýkrém,
portový krém,
nejlepší pórkový krém,
porkovy,
pórkový krém polévka recept,
porkovy kre,
pórkový krém - nejlepší recept,
recept na porkovi krem
Suroviny:
pórek,
cibule,
pažitka,
sůl,
podravka,
česnek sušený,
voda,
vývar slepičí,
mléko,
mouka hladká,
olej
Komentáře (1)