Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbový paprikáš

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

7. 2. 2013 22:06

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie534 kJ / 128 kcal
Bílkoviny3,87 g
Tuky0,99 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávala jsem s těstovinami-mám to moc ráda.

Recept mám od p. ing.Miroslava Smotlachy. Tento recept jsem tu nenašla, což se divím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hela22

29. 1. 2017 19:23

Tady je obdobný recept
Žampionový paprikáš na top receptech

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 16:48

magdalenka::-D:-D:-D:yes:

magdalenka magdalenka

8. 2. 2013 16:27

Alexiss: a čo ak je niekto šetrný? = šance na onkol. odd. (od 1 kl to bude už hořké?)

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 16:22

magdalenka:Taky jsem to tak pochopila,samo.Ale spálená paprika=hořká omáčka=nepoživatelný guláš končí v popelnici=žádná onkologie. :-!:-!:-D:-D:-D

x.XXX.x x.XXX.x

8. 2. 2013 16:19

magdalenka: kdo by se taky na onkologické oddělení dostat chtěl, že :-))

magdalenka magdalenka

8. 2. 2013 16:15

Alexiss: ak ide na olej ako prvá mletá paprika = spálená paprika - spálené potraviny - všeobecne rakovinotvorné...alik sa nechce dostať na onkol. odd.

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 15:26

Houbový guláš (paprikáš) je bezva, nejraději mám z václavek, stejně se musí delší dobu povařit. Dala bych sice vždycky nejdříve cibuli a potom papriku, ale komentář od Alíka mi také není jasný. :-O:-p

Iljusa Iljusa

8. 2. 2013 10:41

Alík: Nevím, co se Vám zrovna na tomto nezdá :-(

Bibinko, tento receptík :yes:, mám ráda tyto pokrmy ;-)+

peppi

8. 2. 2013 09:51

Alík: a ty v blázinci:-//

savlinka savlinka

8. 2. 2013 05:16

+bodík je jasný mňam

Alík

8. 2. 2013 01:12

vypadá to hezky, recept jsem přestal číst ve chvíli, když se jako první přidala na pánev sušená paprika :-) to mi stačilo a pozdravujute na onkologii :yes:

Vanda

7. 2. 2013 23:57

Asi dobrý,ale jinak,nic moc:-//

Bibinka Bibinka

7. 2. 2013 22:45

jarda Kadic:Jaroušku, já ho taky znala;-), ale ve spolku jsem nebyla a už ani nebudu;-)

Petr:Petře, když se houby udusí, tak nikdy nevypadají jako misshouby, to je jasný a někdy mohou být i nevábné;-)ovšem ta chuť je nenahraditelná:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

7. 2. 2013 22:31

Pana Smotlachu jsem znal osobně, mám i jeho Houbarskou kuchařku,a jsem členem ČMS, které byl až do své smrti předsedou:yes:

Petr

7. 2. 2013 22:18

Nezlobte se na mě, ale tohle vypadá jako by to už někdo měl v žaludku:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: houbový paprikáš spálená omáčka houbový gulaš s paprikou recept na paprikáš paprikas houbovy paprikas houbovy paprikáš z hub hobovy paprikac houbový guláš z václavek houby na paprice s knedliky spálená cibule v guláši houbový paprykáš houbový paprykáš hořká paprika houbovi paprikas paprikáš houbovy perkelt hribovy paprikas houbovým paprikáš houbový guláš na paprice

Suroviny: houby, paprika čerstvá červená, rajče, máslo, cibule, mouka hrubá, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Houbový paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q8WD