Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 52,20 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 27,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZYY
Moje poznámka
Polévka z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZYY
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 9 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 14 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 20 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 31 minutami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 57 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 2 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 3 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 5 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka z klobásy,
klobásy recepty,
klobásová polévka,
polevka klobasa,
recepty z klobás,
polévka z klobás,
klobasa polevka,
recept na klobásy,
vaření z klobás,
polevka s klobasy,
polevky z klobasy,
vaření klobás,
polévky s klobasou,
recept na polevku z klobás,
klobása do polévky,
z klobás,
klobásy v v receptech,
polevka s klobasou,
polévka s klobásy recepty,
recepty z klobás polévka
Suroviny:
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
voda,
sůl,
masox hovězí,
bobkový list,
klobása uzená,
smetana zakysaná,
zavářka,
vejce
Komentáře (4)