Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 224 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,50 g |
| Tuky | 52,20 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 27,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZYY
Moje poznámka
Polévka z klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZYY
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 18 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 8 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 8 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka z klobásy,
klobásy recepty,
klobásová polévka,
polevka klobasa,
recepty z klobás,
polévka z klobás,
klobasa polevka,
recept na klobásy,
vaření z klobás,
polevka s klobasy,
polevky z klobasy,
vaření klobás,
polévky s klobasou,
recept na polevku z klobás,
klobása do polévky,
z klobás,
klobásy v v receptech,
polevka s klobasou,
polévka s klobásy recepty,
recepty z klobás polévka
Suroviny:
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
voda,
sůl,
masox hovězí,
bobkový list,
klobása uzená,
smetana zakysaná,
zavářka,
vejce
Komentáře (4)