Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 2 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (17)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?