Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 1 hodinou
Fazolky na slanině
Přidáno před 1 hodinou
Losos s pomerančovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Lokše plněné zelím a kuřecím masem
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninová pomazánka z mrkve a ředkviček
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-dýňový knedlík z vařených brambor
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 3 minutami
Macecha řezy
vikinka09 před 5 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 20 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 1 hodinou
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 2 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 2 hodinami
Kokosovo-kefírová buchta
kit731 před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
ajavkuchyni před 4 hodinami
Bábovka s povidly
Kratule před 5 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
DasaM před 7 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?