Pomazánka z pečeného masa

Marie Svarcova Kuchařka: Marie Svarcova

Doba přípravy: 10 minut 4-6 porcí Pomazánky 6 názorů

Suroviny

300 g pečeného masa (použila jsem vepřové)
zeleninová směs Moravanka
100 g pomazákového másla
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Studené pečené maso pokrájíme na větší kousky. Zeleninu scedíme, nálev uchováme. Na masovém mlýnku vše jemně pomeleme, pokud budeme mazat na jednohubky, hrubě mleté se hodí na topinky.

  2. Promícháme a přidáme pomazánkové máslo. Podle požadované hustoty můžeme přidat nálev ze zeleniny. Dle chuti dosolíme a opepříme.

  3. Moravanku koupíme s nebo bez feferonky, podle toho jak máme rádi, ale i s feferonkou je pomazánka pikantní jen velmi lehce. Bez feferonky je dobrá pro děti.

Poznámka

Za recept děkuji paní Blance Bílkové :-)

Použila jsem Moravanku s feferonkou, půl kelímku pomazánkového másla s pažitkou, pepř a místo soli jsem přidala lžičku plnotučné hořčice. Nálev jsem nepřidávala, hustota byla dokonalá. Pomazánka byla skvělá a všem moc chutnala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z pečeného masa

Tématické fráze: pomazánka z pečeného masa masová pomazánka z pečeného masa pomazánka z vepřového pečeného masa pomazánky z peceneho masa pomazánka z pečeného masa recept pomazánka s pečeného masa pomazanka z peceneho veproveho masa pomazánka z masa pomazanka z peceneho kureciho masa pomazanka z pečeného vepřového recept na pomazanku z peceneho masa pečené maso pomazánka pomazánky z masa vepřová pomazánka pečeného masa vepřová pomazánka pečeného masa pomazánka z pečeného hovězího masa pomazankazpecenehomasa pomazánkaz pečeného masa vepřová pomazánka z pečeného masa pomazanka zpeceneho masa

Zapomněl/a jsem heslo