Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Moje poznámka
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
Nejnovější recepty
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 14 minutami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 16 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 13. 12. 2025 07:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Luentynka před 35 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 36 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 10 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 11 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 11 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 12 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 13 hodinami
Tématické fráze:
škubánky na slano,
recept na škubánky na slano,
opečené škubánky,
skubanky,
škubánky recept,
slané škubánky,
jak udělat škubánky,
kucmoch s makem,
bezlepkové škubánky,
opečené škubánky recept,
škubánky recept na slano,
jak ohrat skubanky,
škubánky opečené,
škubánkové opečenky,
jak se dělá kucmoch,
bramborová šustka,
brambory na štouchacku,
sustka z brambor,
recept na škubánky,
škubánky slané
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
máslo
Komentáře (18)
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?