Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 304 kJ / 2 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| Tuky | 76,35 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 374,63 g |
Postup přípravy
Dáme na teplé místo vykynout. Krok 2: Troubu předehřejeme na 200°C, horkovzdušnou na 180°C. Krok 3: Po vykynutí těsto ještě propracujeme a dáme na pomoučenou pracovní desku. Rozdělíme na dva stejné díly. Z každého dílu vyválíme obdélníkovou placku cca 40x30 cm, stočíme do tvaru bagety, položíme na plech s pečícím papírem, ostrým nožem povrch několikrát nařízneme a potřeme rozšlehaným vejcem. Necháme ještě 10-15 minut kynout. Pečeme zhruba 30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Moje poznámka
Dýňová bageta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67gn
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 25 minutami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 58 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 2 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Tématické fráze:
dýňová bagetka,
dýnová bagetka recept,
recept na dýnova bagetka,
bageta s dýňová semínka,
bageta z dynoveho testa,
bagetky z dyni,
dýňová bageta z domácí pekárny
Suroviny:
mouka hladká,
pyré dýňové,
olej,
sůl,
droždí sušené,
voda,
vejce
Komentáře (5)