Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná sekaná z bůčku

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anete anete

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 726 kJ /
4 715 kcal
Bílkoviny213,06 g
Tuky390,42 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,15 g
Sacharidy87,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pomletý bůček osolíme, smícháme se šlehačkou a zahustíme solamylem. Krok 2: Na půlku masa klademe náplň,pak důkladně přikryjeme druhou půlkou připraveného masa a potřeme hořčicí. Krok 3: Alobal potřeme tukem,zabalíme do něj sekanou a dáme péct. Krok 4: Podlévám vodou, peču hodinu zabalené a další půl hodinu odkryté,aby byla sekaná pěkně zlatavá.

Výborná je po studenu s chlebem.

Zveřejněno 17. 9. 2009

Poznámka autorky anete

Vajíčka do náplně usmažím na másle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná sekaná z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZwx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná sekaná z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KZwx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Výstavní kousek, vážne:yes::yes::yes:

Také dělávám, mám ji rádi nastudeno-např. na cestu na dovču, ale já přidávám česnek. Sekaná ze samostatného bůčku má úplně jinou chuť, než sekaná jen z masa - takovou lahodnou.Paráda a :yes:

Ivetko - krásná, potřebovala bych prosím jeden kousek pro syna na svačinu na zítra :-D;-)

Máme moc rádi. Dovolila jsem si přidat fotečku. Bodík:yes::-p:-K

Dnes jsem recept vyzkoušela, ale místo bůčku jsem použila mleté maso mix (polovina hovězího a polovina vepřového), jen jsem přidala česnek a majoránku. Ale byla jsem velmi překapená hlavně tím, že maso po upečení téměř nezmenšilo svůj objem, bylo jemné a hlavně i bez rohlíků a vejce drželo krásně pohromadě. Šlehačka tam opravdu dělala divy a s masem se moc dobře pracovalo. Dávám velký bodík a budu opakovat:yes:9.

Paráda. +bodík

Vypadá dobře,dávám bodík

Dělávali jsme v restauraci pod názvem, který jsme si sami vymysleli "Sedlácká sekaná" a měla s bramborovou kaší veliký úspěch, takže :yes::yes:

Anete, to vypadá pěkně a jedle, dělávám občas také plněnou, ale zase jinak, tak udělám někdy tu tvojí. Dávám ti boda:yes:

Maris, nezmizel, je tady ;-)http://www.toprecepty.cz/recept/7901-testoviny-s-h... Ale asi došlo při přesunu serveru k tomu, že se nějaké komentáře přesunuly pod jiný recept :-/

anete - první dva komentáře jsou od mého receptu na těstoviny, který zmizel :-O, ale snad se zase během dopoledne objeví ;-)

Tak se mi povedlo ti taky jeden přidat. Sekajda se mi moc líbí:yes:+

Já myslím, že ty první dva komentáře patří k úplně jinému receptu,nechápu. Dík za bodík.;-)

Tématické fráze:
plněná sekaná párkem a vajíčkem, sekana plněná vajíčkem, plněná sekana z mletého masa, plněná sekaná, sekaná se šlehačkou, plněná sekaná v alobalu, plněná sekaná recept, roláda z mletého bůčku, sekaná se solamylem, plnena sekana rolada, plnena rolada z bucku, domácí sekaná plněná, sedlácká sekaná, sekaná v alobalu, sekana buček, bůčková sekaná se šlehačkou, sekana s vajickem a parkem, mletý bůček, plněná roláda z mletého masa, lahodna sekana

Suroviny:
bok vepřový, solamyl, šlehačka, hořčice plnotučná, alobal, sůl, pepř, tuk, vejce, uzenina, okurky sterilované, paprika čerstvá červená

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu