Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 791 kJ / 2 579 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,67 g | 
| Tuky | 185,41 g | 
| Vláknina | 12,73 g | 
| Cholesterol | 815 mg | 
| Sodík | 105 mg | 
| Sůl | 0,22 g | 
| Sacharidy | 178,57 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ze surovin na hvězdičky vypracujeme těsto a dáme na hodinku do lednice.
	Krok 2: Na kuličky vyšleháme bílek s cukrem. V mističce smícháme oříšky s kakaem a kořením. Přimícháme do sněhu a pořádně promícháme až se vše krásně spojí.
	Krok 3: Vytáhneme těsto z lednice, na pomoučeným vále vyválíme a vykrájíme hvězdičky. Položíme na plech vyložený papírem. Z připraveného těsta si uděláme v namokřené ruce malé kuličky a položíme doprostřed hvězdiček.
	Krok 4: Dáme péct na 190°C cca 10-15 minut.
	Krok 5: Před položením na tác můžeme pocukrovat nebo přes sítko posypat kakaem.
Zveřejněno 29. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hvězdičky s kořeněnou čokokuličkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoP3
Moje poznámka
					
				
Hvězdičky s kořeněnou čokokuličkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AoP3
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zvyklat, 
						
						
							zviklat, 
						
						
							zviklat nebo zvyklat, 
						
						
							zviklat zvyklat, 
						
						
							zviklat-zvyklat, 
						
						
							zvyklat zviklat, 
						
						
							nenecham se zviklat, 
						
						
							recepty luis de funes, 
						
						
							linecké cukroví s kokosovým květem, 
						
						
							zviklat - zvyklat, 
						
						
							zvyklat nebo zviklat, 
						
						
							zviklat vs. zvyklat, 
						
						
							zvyklat nebo zviklat ?, 
						
						
							náhodný recept, 
						
						
							zviklat x zvyklat, 
						
						
							zviklatxzvyklat
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							máslo, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							bílek, 
						
						
							ořechy lískové mleté, 
						
						
							cukr, 
						
						
							kakao, 
						
						
							květ muškátový, 
						
						
							zázvor mletý, 
						
						
							kardamom, 
						
						
							anýz, 
						
						
							koření hřebíček
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (13)
Jj, bylo to jak píšou! Oříšky byly vyčichlé!!
Koupil jsem obé a se zavázanýma očima jsme si šňupli jednoho i druhého a výsledek byl jednoznačný: všichni hodnotili oříšek jako aromatičtější
spagetka:
Vždy jsem měl zato, že qět je v jídle voňavější... Paní casinová nemá ráda ani jedno; když dám např. do mrvkičky jednou špetku oříšku a jindy špetku květu, tak květ jí "smrdí" víc...
Teď jsem si naschvál strouhl oříšku, vedle dal špetku květu, naslepo dal pod chobot a...
...a nepoznal jsem které je které
Děkuji za milé komentíky