Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Moje poznámka
Rizoto trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERv4
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 22 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové kuličky
Dedepeti před 16 minutami
Svíčková na smetaně
Gretik před 25 minutami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 1 hodinou
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
HanaPokorna před 1 hodinou
Brambory s brynzou a smetanou
ZuzanaVo před 2 hodinami
Kuřecí prsa na slanině s nivovou omáčkou
Evaseb před 2 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 3 hodinami
Mřížkový jablkový koláč
Evculina84 před 4 hodinami
Jablečný koláč s tvarohem
Evculina84 před 4 hodinami
Rychlá domácí pizza
anastaziesilna před 4 hodinami
Tématické fráze:
koření do rizota,
syrove rizoto,
rizota,
rizot,
koření na rizoto,
rizoto,
rizoto koření,
super rizoto,
rýžové rizoto,
rizoto recept,
babicovy dobroty rizoto,
rizoto s červenou paprikou,
rizoto co dům dal,
jaké koření do rizota,
koření rizoto,
rizoto z tlakáče,
babicovy dobroty-rizoto,
recept na rizoto,
babicovo rizoto,
rizoto ze syrové rýže
Suroviny:
rýže,
cibulka,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (25)
Když je v ní dušená rýže a nějaké hotové maso, tak výslednému produktu říkáme "Rýža s masem"
Když je v lednici jenom udušené maso, pak stejně jako zde to zoveme "Rizoto"
Když je v lednici syrové maso, ale hotová rýže ne, tak uvařím "Risotto"
Kamarád sbírá poklady a podklady pro knížku "Bludy a obludy v kuchyni"
Můžu mu poslat tuto perlu (nemyslím tu hrubku):
"Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)"
Světlanko máš ode mě boďku,za připomenutí dobroty