Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 604 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 0,26 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme sójovou omáčku, cukr a rozetřený česnek.
Krok 2: Omyté a osušené filé tímto zalijeme a necháme uležet.
Krok 3: Potom asi 20 minut grilujeme a v průběhu grilování potíráme nálevem.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé po Japonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8w
Moje poznámka
Rybí filé po Japonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8w
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 4 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 14 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
file,
rybí filé recepty,
rybí filé,
jídlo z file,
rybi jidla,
rybí recepty,
recept na rybí file,
recepty rybí fíle,
kuřecí rizoto po japonsku,
jídla z rybího filé,
file recepty,
jidle z rybiho file,
placky z rybího file,
jídla z file,
japonsko-jídlo,
rybí file recept,
japonsko-wikipedie,
rybí jidlo,
ryby file,
jídlo z rybího filé
Suroviny:
filet rybí,
omáčka sojová,
cukr,
česnek
Komentáře (8)
Můj osobní názor je takový, že ačkoli to bylo docela dobré, marináda se hodí spíše k vepřovému než k libové rybě...
Přidávám foto - použila jsem tmavou sojovku, proto ta barva...