Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Dušená játra v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3z
Moje poznámka
					 
				
Dušená játra v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3z
Nejnovější recepty
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 2 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 2 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 3 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 5 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 5 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 7 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 7 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 8 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							játra recepty, 
						
						
							římský hrnec recepty, 
						
						
							horkovzdušný hrnec, 
						
						
							horkovzdušný hrnec recepty, 
						
						
							játra recept, 
						
						
							halogenový hrnec recepty, 
						
						
							játra, 
						
						
							jak dlouho vařit játra, 
						
						
							horkovzdušný hrnec recepty video, 
						
						
							recepty pro horkovzdušný hrnec, 
						
						
							recept na jatra, 
						
						
							pomaly hrnec nebo multifunkcni hrnec, 
						
						
							recepty horkovzdušný hrnec, 
						
						
							recepty jatra, 
						
						
							pomalý hrnec eta recepty, 
						
						
							recepty na játra, 
						
						
							pomalý hrnec cena, 
						
						
							jak vařit játra, 
						
						
							horkovzdušný hrnec-recepty, 
						
						
							recepty na horkovzdušný hrnec
						
					
						Suroviny:
						
							játra vepřová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							koření grilovací, 
						
						
							jíška, 
						
						
							voda
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (18)
To je i pro toho, kdo má drahou elektřinu asi 7,20 Kč. Ale po dosažení
požadované teploty samozřejmě i pomalý hrnec vypíná, takže spotřeba je asi poloviční. Rozhodně vám PH nesežere ponožky ! Zrovna jsem do něj hodil sádlo a kuřecí jatýrka. Večer (asi za 4 hodiny) bude hotovo a týden máme mňamku na chleba !
Játrovku z obchodu u nás už žere jenom pes ...
Dobrý večer, mohl byste mi prosím blíže popsat jak děláte játra v sádle v p. hrnci??? Ráda bych je zkusila udělat. Děkuji Pavlína
Děkuji moc
co to blábolíte o spotřebě horkovzdušné trouby? Ta naše česká, velká a výkonná má příkon 2 kWh. Z tohoto času spíná při nastavené nejvyšší teplotě, tedy na plný výkon, cca 60 procent času. Čiže 1,2 kW... Při běžném pečení se nastavují nižší teploty, spotřeba budu za hodinu zcela jistě pod 1 kW...
Doporučuji si o tom něco přečíst
Pro nevěřící: pro Vendusou zmiňovanou šestikilowatovou troubu by vám zásuvkou teklo 26 ampér (6.000 Wh / 230 V = 26 A) - zásuvka i přívodní kabel by se vám tedy roztekly, protože kabel by musel mít průměr aspoň tak 2,5 cm, aby to unesl. A např. jističe v domácnosti jsou "jen" na 10 a 16 ampér, takže už jen přes ně by to neprošlo.
Jinak nic proti pomalému hrnci. Ale nešiřte paniku a nelžete, byť nevědomky.
Ale včera jsem koupil hovězí játra v mexickém obchodě, kde je mají už krásně na plátky a chtěl jsem je udělat venku a grilu. Ono to tak nepoprská sporák a manželka mi nenadává.
Nějak k tomu nedošlo, venku je k večeru přes 40. A tak jsem udělal tahle játra. Jedinečná. Už to budu vařit častěji, pomalý hrnec je můj oblíbenec.
Tím vším, Bože já jsem ukecanej, jsem chtěl říct, že nám to strašně chutnalo.
Jednoduše fšechno nahážu do pekáče podleju vodou a
přiklopím poklici a už se oto nestarám.cca za hodinu je to hotví.