Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Moje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 54 minutami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 7 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 22 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 38 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
nejlepší recept na pstruha,
pstruh,
úprava pstruha,
recept pstruh,
recepty na pstruha,
recepty na pstruhy,
recept na pstruha,
recept na pstruhy,
top recepty pstruh,
recepty na úpravu pstruha,
recepty pstruh,
pstruh v remosce,
pstruh nejlepší recept,
jak upravit pstruha,
pstruh recepty,
nejlepší recepty na pstruha,
úprava pstruhů,
recepty ze pstruha,
pstruh remoska
Suroviny:
pstruh,
máslo,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
olej,
brambory,
máslo,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (15)
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina.
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného.
Vďaka
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření