Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 252,40 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zahradnický toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnGL
Moje poznámka
Zahradnický toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnGL
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 33 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 2 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zahradnický salát,
zahradnický salát recept,
zahradnický dort,
zahradnický karbanátek,
zahradnický plátek,
zapečené zahradnické tousty,
zahradnický salát recepty,
zahradnický salat -cerel,mrkev,
opečený cerel,
mleté maso se slaninou,
tousty z veky a mleté maso recepty,
zahradnický dorty,
zahradnický karbanátky,
zahradnický karbenátek,
salat cerel z mrkvi,
toast recepty,
recept toast,
mlete maso toasty,
mleté maso na toasty,
toast s masem
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
majoránka,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
žampióny,
slanina,
veka
Komentáře (2)