Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
Tuky | 252,40 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zahradnický toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnGL
Moje poznámka
Zahradnický toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnGL
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
zahradnický salát,
zahradnický salát recept,
zahradnický dort,
zahradnický karbanátek,
zahradnický plátek,
zapečené zahradnické tousty,
zahradnický salát recepty,
zahradnický salat -cerel,mrkev,
opečený cerel,
mleté maso se slaninou,
tousty z veky a mleté maso recepty,
zahradnický dorty,
zahradnický karbanátky,
zahradnický karbenátek,
salat cerel z mrkvi,
toast recepty,
recept toast,
mlete maso toasty,
mleté maso na toasty,
toast s masem
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
majoránka,
cibule,
vejce,
mouka hladká,
žampióny,
slanina,
veka
Komentáře (2)