Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 183 kJ / 2 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,38 g |
Tuky | 64,38 g |
Vláknina | 17,88 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 4,92 g |
Sůl | 12,25 g |
Sacharidy | 386,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y2Y
Moje poznámka
Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9y2Y
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 41 minutami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 11 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 15 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 15 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 16 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty dalamánek rohlík,
příloha dalamánky,
dalamanky bez posypu recept,
recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
sůl,
cukr krystal,
kmín drcený,
ocet,
mléko,
voda,
olej,
mléko,
mák,
sůl hrubozrnná
Komentáře (7)
Sorry ! Mea culpa !
Dalamanek je z chleboveho těsta, rohlík ze světlého a hladké mouky. Rohlíkový dalamanek není nic, dá se přirovnat k výrazu -částecná stoprocentní pravda-
5 dcl oleje do 500g mouky je hloupost, nehlede na mnozstvi ostatni tekutiny v rcp.Nemelo byt cl?