Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 064 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,85 g |
Tuky | 85,68 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 6,39 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 204,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpracujeme hladké těsto a necháme vykynout. Na velký plech dáme pečící papír a na něm vyválíme tenkou placku s vyvýšenými okraji.
Krok 2: Potřeme sekanými rajčaty a střídavě poklademe nakrájenými tvarůžky, Nivou a Mozzarellou. Podle chuti okořeníme a ve vyhřáté troubě zprudka upečeme.
Zveřejněno 31. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Moje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 54 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 4 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
recept na jendu placku na pizza,
sekaná s příchutí pizza,
pecici papir s prichuti
Suroviny:
mouka hladká,
sádlo,
droždí,
sůl,
voda,
kvásek,
rajče sekané,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr niva,
sýr mozzarella,
koření
Komentáře (4)
P.F.2015