Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medový meloun v sušené šunce

Meloun žlutý medový je sladší a voňavější bráška klasického vodního melounu. Nejsladší ze všech cukrových melounů je přitom skvělý v kombinaci s kvalitní sušenou šunkou.Je ideální jako předkrm.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Žlutý medový meloun nakrájíme příčně na silná kolečka. Krok 2: Za pomocí vykrajovátka o max. průměru 2-3 cm z dužiny melounu vykrajujeme válečky. Krok 3: Na každý plátek šunky položíme váleček melounu a pevně zarolujeme. Podáváme vychlazené jako předkrm, nebo jen tak, jako chuťovku při oslavách.

TIP: Melouny v naší kuchyni

Zveřejněno 2. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2Y8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K2Y8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Máme to moc všichni rádi, hned bych si nabídla :yes::yes::-p

Je to skvělá kombinace, taky to miluju:-p:yes:

To nemá chybu, taky miluju:yes:

Nádherné, hned bych si dala:-p:yes:

Letos jsme měli na Silvestrovské tabuli,ale né tak krásně naaranžované,hned se přiučím:yes::-O;-):-K

Tyhle žluté melouny jsou se sušenou šunkou výborné snad všechny. Ale i bez šunky :-p Musí říct, že my si na žlutém melounu pochutnáme víc než na klasickém červeném.
Krásně naaranžováno :yes:

Medový meloun jsem ještě neochutnala, neviděla jsem ho, ale určitě mu dám šanci, jen asi nedám sušenou šunku, nebo lépe, vyzkouším jiný typ, značku, než který jsem koupila a ten nebyl nic moc. Ale zkoušet se má dál ;-);-) ;-):-p:yes:

Znám, neodolatelná kombinace!:-p:-p A v tomto připadě i nádherná prezentace :yes::yes:

Tématické fráze:
žlutý meloun s parmskou šunkou, medovy meloun, žlutý meloun se šunkou, jak jíst žlutý meloun, meloun se šunkou, žlutý meloun s pršutem, meloun medový, parmská šunka s melounem, meloun a parmská šunka, meloun a šunka, meloun s prsutem, sušená šunka s melounem, pršut a žlutý meloun, meloun v prsutu, predkrm z melounu, meloun s parmskou šunkou, pršut s melounem, předkrmy z melounu, pršut a meloun, šunka s melounem

Suroviny:
šunka sušená, meloun

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu