Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyselé zelí (bez tuku)

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 11. 2017 11:46

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie910 kJ / 217 kcal
Bílkoviny10,13 g
Tuky1,37 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

https://varimebeztuku.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 11. 2017 01:18

Kocmax: :-D

Kocmax Kocmax

28. 11. 2017 23:18

Jana Dorazinová-Remková: No ano, pro jistotu to tam dopíšu, aby někdo nedusil samotnou cibuli :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2017 20:55

Koukám na to, je to trochu špatně napsané a omlouvám se, jestli to blbě chápu: ...... Cibuli nakrájíme na drobno, přidáme kmín, a hořčičné semínko. Dusíme do měkka. Pokud je třeba, podléváme během dušení mírně vodou...... Asi by mělo být napsáno, že zelí vložíme na tu cibuli, ne? :-) A pak dusíme doměkka. Aspoň já bych to tak udělala :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 11. 2017 00:22

Kocmax: já si to myslela,že je to kysané zelí,proto je tak skvělé a hlavně zdravé;-):yes:

Kocmax Kocmax

25. 11. 2017 00:06

Simona Skolakova: Teď jsem byla zaskočená, musela jsem si to vygooglit. :-) Je to zelí kysané. Našla jsem jejich stránky: www.pravekrimickezeli.cz/

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 11. 2017 23:52

Mám jen malý dotaz,to zelí Křimické je kysané a nebo kyselé;-);-)

Kocmax Kocmax

24. 11. 2017 20:08

Eja57: U nás Křimické mají v menších obchodech. V marketech ne. No, bylo by to smutné, kdyby nebylo. Do Křimic to máme asi 50 km :-) . Je to nejlepší kyselé zelí, které znám.

Eja57 Eja57

24. 11. 2017 20:01

Hodně lidí takhle udělané zelí nemá rádo, ale já ano. Jen dát mouku včas aby se dobře provařila. Když je dobré zelí :yes:
( Hlávkové zelí zahušťuji trochou nastrouhané brambory a kouskem nastrouhaného jablka, ale kysané takhle. Křimické jsem neviděla ani nepamatuju...)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kyselé zelí kysele zelí recept kyselé zelí recepty křimické zelí recept recept na kyselé zelí křimické zelí recepty z kyselého zelí nejlepší kyselé zelí příprava kyselého zelí recept na křimicke zeli zelí kyselé červené zelí kyselé červené zelí zeli z kyseleho zeli krimicke zeli recepty křimické kysané zelí příprava kysaného zelí priprava zeli dobre kyselé zelí recept kysane zelí priprava

Suroviny: zelí kysané, cibule, mouka hladká, sůl, kmín celý, semínka hořčičná

TopRecepty.cz

Kyselé zelí (bez tuku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QxZZ