Bramboráky ze suchého chleba
Velmi úsporný recept na smažené placky ala bramborák. Připravíte je ze zbylého dobře usušeného chleba. Spotřebujete tak zbytky jinak, než je obvyklé. Jídlo bude velmi syté a doplněno třeba miskou kysaného zelí pro odlehčení může být chutným obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Moje poznámka
Bramboráky ze suchého chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5nk
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 42 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
chlebové placky ze starého chleba,
placky z chleba,
bramboráky recept,
bramboráky,
tn.cz - chlebové bramboráky,
placky ze starého chleba,
recepty ze starého chleba,
bramborové placky z chleba,
cmunda z chleba,
chlebové bramboráky,
co ze starého chleba,
bramborák,
bramboráčky z chleba,
recept na chlebové bramboráky,
starý chleba recepty,
jídla z chleba,
recept z chleba,
starý chléb recepty,
starý chleba,
recepty na bramboraky
Suroviny:
chléb,
vejce,
vegeta,
kmín celý,
majoránka,
pepř,
array,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (150)
Akorát mizely hned z pánve (doslova, stáli tam s vidličkami a talířky a pak hodinu fňukali, že si popálili jazyk), takže jsem nestihla fotku. A přidala jsem i poněkud ztvrdlý eidam a zelí, aby toho bylo víc. Děkuji za poňouknutí a skvělý recept!