Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,10 g |
Tuky | 36,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule.
Krok 2: Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit.
Krok 3: Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.
Zveřejněno 26. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
Moje poznámka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 18 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno 10. 5. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
MartaStehlikova před 3 hodinami
Hrachová polévka II.
Kajkajak před 3 hodinami
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
LenkaHor před 4 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Ilias před 4 hodinami
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 5 hodinami
Boloňská omáčka
poirotka před 5 hodinami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 5 hodinami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Knota před 5 hodinami
Řecké brambory s řapíkatým celerem
Alicia8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
kolik masa na guláš,
hovězí guláš v papiňáku,
hovězí guláš recept,
kvalitni gulas,
hovězí guláš recepty,
kolik cibule do guláše,
kvalitni hovezi gulaš,
hovězí guláš top recepty,
hovězí guláš z papiňáku,
hovezy gulas kolik sadla?,
tmavý hovězí guláš,
kolik cibule na gulas,
jak udělat tmavou jíškou do guláše,
hovezi gulas v kuchte,
pečený hovězí guláš v papiňáku,
kvalitní tmavý gulaš,
kolik minut hovězí v papiňáku,
jak usmažit cibulku na guláš recept,
hovezi tmavy guláš
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
jíška,
sůl,
pepř,
kmín celý,
česnek,
majoránka
Komentáře (30)
Casino: asi se nemýlím, namátkou třeba tenhle: www.toprecepty.cz/recept/37393-gulasek-s-karlovarskym-knedlikem/
A díky, že jsi dopsala do postupu tu majoránku
Jo a dopsala jsi do surovin majoránku, tu já ráda, ale je důležité upozornit, že se do jídla přidává až těšně před konečnou fází vaření.
Asi se mýlíte
Toto je sice ten nejznámější a NEJLEPŠEJŠÍ guláš (tedy až na ten Papiňák, grrr a já bych přidal ještě marijánu) ale tady jsem ho v této formě nenašel