Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 815 kJ / 1 868 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,50 g |
| Tuky | 10,25 g |
| Vláknina | 32,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 374,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb bílý kmínový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3oA
Moje poznámka
Chléb bílý kmínový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3oA
Nejnovější recepty
Salát Beluga
Přidáno před 9 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 14 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Sekaná se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České housky-rohlíky
Dieta před 12 minutami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
brtna před 24 minutami
Vajíčková pomazánka
poirotka před 50 minutami
Poctivá fazolačka
poirotka před 51 minutami
Chutné vafle
lucieeeek před 1 hodinou
Kynuté knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Vaječná tlačenka
magdalenka před 1 hodinou
Smažený lilek
magdalenka před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové maso na paprikách
jubull před 1 hodinou
Tématické fráze:
kmínový chléb,
kmínový chleba,
kmínový chléb z domácí pekárny,
kmínový chléb recept,
recept na chleba,
dobrý chléb z domácí pekárny,
kminovy chleba z domaci pekarny,
recept na kmínový chleba,
chléb kmínový,
kminovy chleba recept,
rychlý chléb z domácí pekárny,
recept na kmínový chléb,
dobrý chleba z domácí pekárny,
recept na dobrý domácí chléb,
kmínový chleba domácí pekárna,
kmínový chléb domací pekárna,
dobrý domácí chleba,
kmínový chleba z pekárny,
chleba recept,
recept na dobrý chléb
Suroviny:
voda,
cukr,
sůl,
kmín celý,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí sušené
Komentáře (16)